Avslöjande #2 Socialdemokrat från Bromölla sprider desinformation bland arabisktalande

Ännu en kandidat för Socialdemokraterna sprider samma meddelande som innehåller falskt propagande mot Nya Moderaterna och Sverigedemokraterna. Dock han tog bort de religösa termer, några punktar och versen från Koran. Han Ibrahim Hashem och kandiderar för kommunfullmäktige i Bromölla kommun # 21.

Dags för Socialdemokraterna att markera tydligt för sina arabisktalande kandidater att man INTE FÅR gå till val med sådana metoder.

Länk till Ibrahim Hashems profil: https://www.facebook.com/hashemler

— Uppdatering: Kl 22:40 Inlägget togs bort av S-kandidaten för Socialdemokraterna i Bromölla —

- Uppdatering kl 01:00 -

Nu har jag kollat upp Ibrahim Hashems inlägg noggrant och översatt de delarna han valde att behålla av det inlägget jag hittade igår på Socialdemokraternas FB-sida i Sävsjö.

Här kommer min översättning. Det står såhär: ”Varför det kommande valet är avgörande för svenskarna med invandrarbakgrund.

Fred och Guds nåd och välsignelser vara med er. vi vill försäkrar er att rasistiska partier började stiga nyligen upp i mätningar, och detta är en stor risk för oss allihopa, därför betraktas det kommande valet avgörande för många av oss. Partiet som heter Sverigedemokraterna (SD) och det konservativa partiet Nya Moderaterna (M) i Sverige är partier som har i sitt program följande. 1 - Ändra många lagar som särskilt berör invandrare. 2 - Stänga moskéerna och de islamiska begravningsplatserna. 3. Utvisning av ett stort antal flyktingar till sina hemländer. 4 - Begränsa arbetet och sociala bidrag till invandrare och muslimer. 5 - Avskaffande av Arbetsförmedlingen och borttagning av all ekonomisk hjälp som går till nyanlända. 6 - Så konflikter och panik mellan muslimer och svenskar.

Vi ber er alla att rösta på socialdemokraterna (S) Vi hoppas att ni tar frågan på allvar eftersom er röst i det här valet har Stort betydelse och inverkan, och ni, om Gud vill, kommer att avgöra den politiska kartan i Sverige Låt inte din röst gå förlorad för att inte ångra dig efteråt. Din röst bestämmer nu ödet för de kommande fyra åren. Var byggstenen för integration och utveckling för din framtid och dina barns framtid Guds fred, barmhärtighet och välsignelser med er.

Ingenjören Ibrahim Hashem, kandidat för kommunfullmäktige i Bromölla.

PS. Vore schysst om mina journalistkollegor som vill uppmärksamma skandalen att följa god journalistiskt sed och hänvisa till källan som avslöjar (JAG). Jag fortsätter gräva nu!

Galaxia Wallin


Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square