Till arabisktalande, rösta efter övertygelse och kunskap, inte på grund av rädslan!

De ansvariga har inte gjort tillräckligt för att reparera skadan som redan har skett. Desinformation har redan nått många arabisktalande, och rädslan kan påverka deras beslut.

Jag förväntade mig länge att Socialdemokraterna skulle gå ut med ett meddelande på arabiska för att informera väljarna och dementera desinformation som deras kandidater spred. Och, att de skulle be om ursäkt för de som nåddes av meddelandet.

Det är bara några dager kvar till valet och det ser inte ut som om Socialdemokraterna tänker göra något för de drabbade. Därför bestämde jag mig för att agera.

Jag gjorde den här videon för arabisktalande. Jag uppmanar dem att rösta och att bestämma själva. Att inte bli skrämda av den skrämselpropaganda som går fortfarande runt bland dem.

Videon är förstås översatt till svenska.

För demokratins skull hjälp mig att sprida denna video. Vi lyckas kanske rädda det som går att räddas. Hoppas att den når ut till många så att de får tänka om och tänka själva! #Val2018 #GalaxiaGranskar


Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square