Avslöjande #3 Stenungsund fallet

Socialdemokraterna ungdom (på arabiska) sprider desinformation


Socialdemokraterna ungdom” på arabiska شباب حزب السوسيال, sprider en uppdaterat kopia av anklagelser mot Nya Moderaterna och Sverigedemokraterna på sin FB-sida. Den som står bakom FB-sidan (Socialdemokraternas ungdom) är två personer, en av dem är socialdemokraten Doa Al saif som kandiderar till komunfullmäktige i Stenungsund kommun och har plats #28 på listan. Hon kandiderade även i valet 2014.


Jag märker att inlägget innehåller nya punktar utöver de punkterna som finns i inlägget jag avslöjade för två dager sedan. Det som publicerades först från Socialdemokraterna i Sävsjö. Här ser jag att de lägger till andra helt egenpåhittade delar och försöker eskalera desinformationen.

Till exempel i punkt 3 som handlar om begravningsplatserna. De försöker odla skräck och hävda att man kommer att bli tvungen att begrava eller kremera sina anhöriga enligt "svenska" traditioner och ritualer.De lägger till punkt 10 som handlaer om medborgeraskap och att M och SD vill dra tillbaka svenska medborgarskap från alla som kom till Sverige efter 1970. Man försöker tydligen krydda till skrämselpropagandan för att den ska få stor effekt och skapa rädslan hos väljarna, till och med de som är bosatta i Sverige sedan 70 talet.


Sedan, kryddar de till det maximalt när i slutet knyter ihop M och SD med högerextrema partier i Europa, Donald Trump, och Ryssland.Här nedan får ni min översättning på hela inlägget som finns fortfarande på Socialdemokraternas arabiska ungdomsförbunds FB-sida.


”Varför det kommande valet är avgörande för svenskar med invandrarbakgrund, nyanlända och muslimer i synnerhet?


Eftersom de rasistiska partier började stiga nyligen i mätningarna. Partiet som heter Sverigedemokraterna (SD) och det konservativa partiet Nya Moderaterna (M) har i sina program följande:


1 - Ändra lagarna som berör invandrare och muslimer i synnerhet. 2 - Stänga moskéerna och förbjuda slöja för de sim är under 18 år. 3 - Stäng de islamiska begravningsplatserna och göra begravningarna enbart via deras ritualer och begravningsplatser eller via kremation. 8 - Begränsa arbetet och sociala bidrag för invandrare, sänka lönar och höja skatter för varje invandrare som saknar medborgarskap. Alltså, andra klassens medborgare. 9 - Avskaffande av Arbetsförmedlingen och borttagning av all ekonomisk hjälp som går till nyanlända. 10 - Medborgarskapet får man efter åtta år, med förutsättning att man har tillsvidare anställning och språktest med betyg på 72%. 11. Upprätta svåra krav och kontroll på barn i skolor för att hitta på anledningar att frånta barnen och uppfostra dem enligt svenska traditioner och uppfostran. 12. Vissa kräver att dra tillbaka medberogarskapet för alla invandrare som kom till Sverige efter 1970. (För dig som tror att du har medborgarskap och det inte påverkar dig, du har fel. När de blir majoritet i riksdagen kan de ändra lagarna) 13. Privatisera bostadsbolagen och tillåta de att höja hyrorna hur mycket de vill. Idag, lagen tillåter inte höjningen högre än 5% per år. 14. Avgift belägga invandrare för studierna i skolorna och på universiteter.

Sist, för er kännedom, dessa partier är i allians med högerextrema partier i Europa och Donald Trumps regering i USA. På sistone fick de hjälp från den ryska Kremlin för att skicka hem invandrare till Irak, Syrien och andra länder där Ryssland har inflytande.

Därför Socialdemokraterna och Vänsterpartiet är de bästa partierna för invandrare och muslimer i synnerhet.

Din röst i det här valet har Stort betydelse och inverkan, och ni, om Allah vill, kommer att avgöra den politiska kartan i Sverige

Vi hoppas att meddelandet inte stannar här (skicka vidare) i syfte att hjälpa varandra och inte lämna dessa partier som ogillar vår existens, vårt integration i samhället och står mot våra framsteg och vår levebröd.

Låt inte din röst gå förlorad för att inte ångra dig efteråt. Rösta för din och dina barns framtid."


Länk till inlägget på fb-sidan: https://www.facebook.com/12483090813…/posts/273846486565596/

Förtydligande: som ni märkte på bilderna så har Facebooksidan bara ett arabiskt namn som betyder ”Socialdemokraternas ungdom”#Val2018 #GalaxiaGranskar

Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square